Teljes átvizsgálás

Minőségi alaktrészek

Precíz szervizelés

Kulcsrakész szerelés
Műhely arculat:

Cégünkről / Rólunk

"Jó autó nincs, csak rosszul átvizsgált"
Ezt a megállapítást hosszú évek tapasztalataira alapozzuk. Ha Ön akár egy izzócsere miatt keres fel bennünket, abban az esetben is egy DÍJTALAN, teljes körű átvizsgálást végzünk, mivel a hibák nagy részét a gépkocsi használója már csak bizonyos alkatrészek teljes működésképtelensége esetén észleli. Ezek többnyire a legváratlanabb és legkellemetlenebb helyzetekben következnek be. A feltárt hibákról készült jegyzéket, minden kötelezettség nélkül az ügyfelek rendelkezésére bocsátjuk, melyhez további szakmai tanácsadást biztosítunk.

Másik, említést érdemlő tapasztalatunk, mely szerint használt gépkocsi vásárlása után röviddel, nagy számú hiba jelenik meg.

"Használt gépkocsi vásárlás - szaksegítség nélkül -, ugrás a sötétbe!"

Mielőtt a vásárlásra kiszemelt gépkocsi mellett anyagilag is elkötelezné magát, kérje díjtalan segítségünket.

Cégünkben, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégák állnak az ügyfelek rendelkezésére. Márkafüggetlen szolgáltatásainknak köszönhetõen, vállalkozásunk, típustól függetlenül áll kapcsolatba az ügyfelekkel, ebből adódóan ügyfeleink nagy része évtizedek óta igénybe veszi szolgáltatásainkat.

Telephelyünkön önálló helységben lévő ügyfélváró, autómosó-helység és két egymástól függetlenített szerelőműhely található, melyben egy-egy emelő biztosítja a kényelmes és biztonságos munkavégzéshez szükséges tereket.

Az elkészült illetve javításra szánt gépkocsikat, telephelyünkön előzetes megbeszélést követően, szükség szerint a nap 24 órájában átadhatják, illetve átvehetik, ezzel a szolgáltatásunkkal is szeretnénk igazodni ügyfeleink időbeosztásához.