Teljes átvizsgálás
Teljes átvizsgálás
Minőségi alkatrészek
Minőségi alkatrészek
Precíz szervizelés
Precíz szervizelés
Kulcsrakész szerelés
Kulcsrakész szerelés
Auto Service
gasdesignMűhely arculat:

Cégünkről / Rólunk

"Jó autó nincs, csak rosszul átvizsgált"
Ezt a megállapítást hosszú évek tapasztalataira alapozzuk. Ha Ön akár egy izzócsere miatt keres fel bennünket, abban az esetben is egy DÍJTALAN, teljes körű átvizsgálást végzünk, mivel a hibák nagy részét a gépkocsi használója már csak bizonyos alkatrészek teljes működésképtelensége esetén észleli. Ezek többnyire a legváratlanabb és legkellemetlenebb helyzetekben következnek be. A feltárt hibákról készült jegyzéket, minden kötelezettség nélkül az ügyfelek rendelkezésére bocsátjuk, melyhez további szakmai tanácsadást biztosítunk.

Másik, említést érdemlő tapasztalatunk, mely szerint használt gépkocsi vásárlása után röviddel, nagy számú hiba jelenik meg.

"Használt gépkocsi vásárlás - szaksegítség nélkül -, ugrás a sötétbe!"

Mielőtt a vásárlásra kiszemelt gépkocsi mellett anyagilag is elkötelezné magát, kérje díjtalan segítségünket.

Cégünkben, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégák állnak az ügyfelek rendelkezésére. Márkafüggetlen szolgáltatásainknak köszönhetõen, vállalkozásunk, típustól függetlenül áll kapcsolatba az ügyfelekkel, ebből adódóan ügyfeleink nagy része évtizedek óta igénybe veszi szolgáltatásainkat.

Telephelyünkön 300 m2-es szerelőműhely áll rendelkezésre 2 emelővel, több beállási lehetőséggel, ezen kívül ügyfélváró, szociális helyiség található.

Az elkészült, illetve javításra szánt gépkocsik telephelyünkön előzetes megbeszélést követően akár este 8 óráig átadhatók, illetve átvehetők, ezzel a szolgáltatásunkkal is szeretnénk igazodni ügyfeleink időbeosztásához.

Autószerelő műhelyünk a XVI. kerületben, az alábbi térképen megjelölt helyen található.