Teljes átvizsgálás
Teljes átvizsgálás
Minőségi alkatrészek
Minőségi alkatrészek
Precíz szervizelés
Precíz szervizelés
Kulcsrakész szerelés
Kulcsrakész szerelés
Auto Service
gasdesignMűhely arculat:

szerkeszto blogja

Autó klímacső javítás

Az autó klímacsövek javítása idővel szükségessé válhat az alumínium klímacsövek állapotromlása miatt vagy egy esetleges koccanás következtében. Ha a klímacső mechanikai tulajdonságai romlanak, lyukak és repedések kelethezhetnek bennük, de az átmérőjük csökkenése is gondot okoz egy nagyobb mechanikai hatás következtében.

Fékezésnél leáll a motor

Mi lehet a probléma, ha fékezésnél leáll a motor?

Ha fékezéskor leáll a motor, annak oka lehet EGR szelep meghibásodása, sebességváltó probléma vagy akár az üzemanyag szivattyú nem megfelelő működése, csatlakozási vagy érzékelőhiba.

fékezésnél leáll a motor

Mennyi a Hyundai i30 vezérműlánc csereperiódusa?

Sajnos az autógyártók az esetek többségében ritkán,vagy egyáltalán nem írnak elő csereperiódust a vezérműláncok esetében.Éppen ezért kell nagy figyelmet fordítanunk ezeknek az alkatrészeknek az állapotára.

Tapasztalataink alapján mi azt szoktuk javasolni ügyfeleinknek, hogy általában 5 évente vagy 90 ezer kilóméterenként ajánlott cserélni, ellenőrizni a Hyundai i30 vezérműláncát, mivel gyártói előírás nincs a cserére. Érdemes ellenőriznie az autóhoz kapott kézikönyvet is.

Alapjáraton leáll a motor

Az időszakos alapjárati probléma diagnosztizálása kihívást jelenthet különösen akkor, ha a motor csak időnként és a legváratlanabbul áll le. És ha a jármű fedélzeti számítógépén nincsenek függőben lévő hibakódok, hardverkódok vagy előzménykódok, amelyek útmutatást adnának, előfordulhat, hogy csak találgatni lehet az okot.

Túltöltött motorolaj leszívása, jelei, problémák

A motorolaj túltöltése majdnem ugyanolyan veszélyes lehet a motor egészségére, mint szárazon haladni az úton, ilyenkor mégis fontos a túltöltött motorolaj leszívása. Ritkán hallani erről a szokatlan helyzetről, és bár az olaj létfontosságú a jármű optimális működéséhez, a túl sok kenőanyag valóban ellentétes hatással van a rendszerre, amelynek célja az alkatrészek biztonságos működésének lehetővé tétele.

Kevés motorolaj jelei

A motorolaj biztosítja a motor alkatrészeinek kenését, és védi őket a túlmelegedéstől.

Az alábbiak utalhatnak arra, hogy az olajszint minimum alatt van:

  • Olajnyomás jelző lámpa világít: Ha alacsony a motorolaj szintje a járműben, akkor az olajnyomás-figyelmeztető lámpa kigyullad a műszerfalon. Az olajteknőben, a motorblokkon, illetve a hengerfejen lévő érzékelők képesek érzékelni a nyomásesést. Amint ez a lámpa kigyullad, érdemes a lehető leghamarabb autószerelőhöz fordulni.

Menet közben leáll az autó

Miért áll le az autó menet közben? Mi lehet az oka, hogy nem indul el az autó? Bosszantó problémák, főleg ha sietünk, de szívesen segítünk, vészhelyzetben is hívhat minket! +36 30 567 2611

Autó felkészítése télre

A téli időjárás nem tréfa, különösen, ha jég is van a hideg hónapokban. Mielőtt megérkezne a hűvös idő, adja meg autójának azt a minimális odafigyelést, amivel jobb eséllyel indul a téllel vívott harcban. Néhány extra óvintézkedés nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy Ön és családja is biztonságban legyen a téli hónapokban!

Autó hűtőventilátor kérdések

Miért nem kapcsol be az autó hűtőventilátora? A ventilátor nem kapcsol be! A potenciális okok és meghibásodások keresése. Az autó ventilátor nem működik. Mi ilyenkor a teendő?

A levegős rendszer, a biztosítékhiba, szakadt kábel, jeladó relé mind-mind okozhatnak zavart a hűtőrendszer hibájában. Hideg motornál ellenőrizze a hűtőfolyadék szintjét. Ha a folyadék kevés és szivárog valahol, máris oka van a problémának.

Akkumulátor gyakori kérdések

Az autó fontos alkatrésze az akkumulátor, érdemes tökéletesen működőképes állapotban tartani. Cikkünkben a lehetséges problémákra, az akkumulátorral kapcsolatban felmerülő kérdésekre térünk ki.

Feliratkozás RSS - szerkeszto blogja csatornájára